2 Mart 2008 Pazar

2008 Burç Yorumları

KOÇ

Bu yıl, yeni bilgiler edinme, eğitim alma ve yabancı ülkelere gitmearzunuz artacak. Çevrenizi genişletme imkanı bulacaksınız. Kendinizlebarışık olduğunuz bu yıl da yaşanabilecek en büyük talihsizlik, birtürlü karar verememeniz ve belirsiz ortamlardan kurtulamamanızdankaynaklanabilir! Aşk da çok şanslı görünmüyorsunuz ama bu şanssızolduğunuz anlamına da gelmiyor. Sadece renksiz ama dolu bir yıl olacak.

BOĞA

Zor geçen yıllardan sonra, bu yıl rekabet devam etse de başarılısonuçlar ve büyük kazançlar sizi bekliyor. Geçtiğimiz yıl başlayanilişkiniz bu yıl kalıcılık kazanabilir. Sosyal hayat ve yeni çevrelerbu yıla damgasını vuracak. Yeni bir ev almak istiyorsanız ya da evinizisatmak istiyor ve bir türlü satamıyorsanız, bu isteğiniz bu yıl gerçekolabilir.

İKİZLER

Zor bir yıla hazır olmalısınız. Harcadığınız her kuruşu İkizler burcunaters olsa da iki kere düşünüp hesaplayarak hareket etmelisiniz. Yılınikinci yarısında hayatta hiç hissetmediğiniz duyguları yaşayabilirhayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Bu yıl şanslarınızı iyikullanabilmek için maddi riskler almamaya çalışın. Ancak, işinizibüyütmek veya ünvan sahibi olmak istiyorsanız Mart ayında ki tutulmanınneden olacağı değişiklikleri bekleyin! Aralık rahat geçecek.


YENGEÇ

Bu yıl her ne kadar dışarıdan destek alacak olsanız da, siz dahafazlasını beklediğiniz için elinizdekilerle yetinemeyeceksiniz. Amaasıl kazancınız 2008 de açıkçası. Aşk hayatınız oldukça renkli geçecek.Bu yıl iki farklı ilişki yaşayabilirsiniz ya da mevcut ilişkinizdefarklı iki durum oluşabilir. Sonbaharda bir iş değişikliğiyapabilirsiniz.

ASLAN

Uzun zaman sonunda gelen yıl, sizin yılınız olacak. Jüpiterin uyumluburcunuz Yay da bulunması iş hayatınıza mükemmel bir harita çiziyor.Aşk hayatınızson on yılın en güzel aylarını yaşayacak. Kilo almayamüsait bir yıl, yediklerinize dikkat etmelisiniz. Mart ayında işhayatınızda meydana gelen bir değişiklik ya da ilerleme önümüzde ki onyılda da etkisini gösterecek.


BAŞAK

İş ve aşk hayatınızın çok önemli bir noktasında bulunuyorsunuz. Hiçkuşkusuz çok çalışmanız ve mücadele etmeniz gereken bir yılıtamamladınız. Ancak hiç üzülmeyin! Bu etki geçtiğinde tümçalışmalarınızın birbirinden lezzetli meyvelerini topluyor olacaksınız.Ev sahibi olma isteğiniz de bu yıl artıyor. İşin en güzel tarafı, 2007bu düşünüzü gerçekleştirecek konumda olabilecek. Özel hayatınızda kiinsanla ciddi bir ilişki düşünüyorsanız Ağustos ayı girişimde bulunmakiçin en güzel ay olacak.


TERAZİ

Bu yıl içinde bulunduğunuz ilişkiyi sorguladığınız bir yıl olacak.Ancak Haziran ayında ortaya çıkacak, tutku dolu yeni biriyleyaşayacağınız gizli aşkın kısa sürmesi sonucu, asıl ilişkinizin vepartnerinizin değerini daha iyi anlayacaksınız. İş hayatınız ilk iki ayhariç, son iki yılla kıyaslanırsa daha sönük geçecek ama 2008,hayatınızın en güzel yıllarından birisi olmaya aday!

AKREP

Kariyerinizde ki başarılarınız sizi oldukça güçlü bir konuma getiriyor.Bu yıl mücadele etmekle geçecek bir yıl olacak. Riskli harcamalaryapmaktan kaçınılmalı. Ancak Şubat ve Mart aylarında ortaya çıkacakyeni bir proje hayatınızın seyrini değiştirebilir. Asıl kazançlar isesonbahar ve 2008in ilk aylarında gelecek. Bu yıl kendinizi gerginhissettiğiniz dönemlerde sakin olup sinirinizi etrafa kesinlikleyansıtmamalısınız, riskli davranışları tolere edebilen bir yıl değil!Aşk hayatınıza gelince harika denemez ama kötü de değil.

YAY

Bu yıl yılın en şanslı burcu sizsiniz Sevgili Yay burcunuza girenJüpiter size iş, aşk ve sağlık alanında mucizeler vaadediyor. Evreninsize sunduğu bu fırsatlarla dolu bir yıllık zamanı en iyi şekildedeğerlendirin, çünkü bu durum bir daha 12 yıl sonra karşınıza çıkacak.Aşk da ummadığınız sürprizler ve kaçınılmaz değişiklikleryaşayabilirsiniz; özellikle Eylül ve Ekim tutku dolu görünüyor.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar hayal kırıklıklarına hazır olmalı. Bu yıl her ne kadarkoşuştursanız da somut bir getiri elde edemeyebilirsiniz ancak bu siziyıldırmamalı; çünkü 2008 yılı sizin için son 12 yılın en güzel zamanınaişaret ediyor. Bu yılın aralık ayından itibaren de bu etkiyi hissetmeyebaşlayacaksınız. 2007 de fazla savaşmadan sinirlerinize hakim olarakbeklentilerinizi aşağıda tutmalısınız. Ağustos da aşk da, Eylül de işde yeni ve güzel gelişmeler var!

KOVA

Eski güzel günlerinizin geri gelmesi sizi memnun edecek. Bu yılvereceğiniz kararlar, önümüzde ki 10-15 yıla damgasını vuracak. Ve engüzel tarafı bunların çoğu güzel şeyler olacak. Bu yıl iki büyük aşkkapınızda! İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak ama hepsi de siziniçin olumlu değişiklikler. Yıl eğlence ve sosyal aktivitelerle geçecek.

BALIK

Bu yıl bol bol seyahat edebilirsiniz. Aşk hayatınız diğer yıllarakıyasla sönük geçse de, iş hayatı bunun tam tersi nitelikte olacak.Büyük kazançlar ve başarılar bu yıl peşinizi bırakmayacak. Bu konuylailgili en verimli ve şanslı aylar İlkbahar ayları.

Hiç yorum yok:

Arama Motoru